Leesvoer

Ik schrijf wel eens wat, berichtjes op Facebook, artikelen op Linkedin, blogs op de website van Stichting Herstelproces of de Stichting Suïcide Preventie Centrum en af en toe in papieren media. Om daar wat meer overzicht in te krijgen heb ik ze verzameld op deze site.

Ik schrijf over eigenlijk alles wat mij bezig houd. Mijn emoties, mijn gedachten, mijn gevoel en hoe ik daarmee omga. Ik schrijf ook over wat mij bezig houd op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg, zowel positief als kritisch opbouwend.

Maar het gaat altijd vanuit mijn visie, mijn beleving. Ik schrijf open en eerlijk, maar dat wil niet zeggen dat mijn mening de enige juiste mening is. Het is en blijft mijn gevoel, mijn ervaring en mijn visie. Het is dan ook niet mijn bedoeling om iemand te kwetsen of uit te lokken. Mocht iemand dat wel zo ervaren dan spijt mij dat, het is mijn intentie niet.

Alles wat ik schrijf is openbaar en mag gedeeld of gebruikt worden, liefst met bronvermelding. Ik zou het op prijs stellen dat als er iets gebruikt gaat worden, mij dat verteld wordt.

Koos de Boed

  • Auteur van de serie “de Eeuwige Idioot”
  • Initiatiefnemer Stichting Herstelproces
  • Initiatiefnemer Stichting Suïcide Preventie Centrum
  • Voorzitter werkgroep suïcidepreventie MIND
  • Ervaringsdeskundige Suïcidaliteit
%d bloggers liken dit: